Toimintakertomus

KESKI-SUOMEN YLEISURHEILUN TUKISÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS 2022


Säätiön hallintoneuvosto kokoontui Jyväskylässä 18.05.2022. Kokouksessa valittiin hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Harri Valkonen ja varapuheenjohtajiksi Seppo Kolehmaisen ja Jarmo Mäkelä.  Tilintarkastajiksi valittiin SYS Audit Oy.   


Tukisäätiön hallituksen valittiin Seppo Virta. ja Keski-Suomen Yleisurheilun edustajana Arja Hirvelä,  Hallituksessa jatkavat  Jorma Kemppainen, Raimo Kinnunen, Erkki Jäppinen ja Kari Rautava.


Keski-Suomen Yleisurheilun edustajina hallintoneuvostossa ovat Jarkko Toivola ja Pasi Valoranta.  Muut jäsenet ovat olleet Jorma Kemppainen, Seppo Virta, Erkki Jäppinen, Seppo Kolehmainen, Timo Kalmari, Anitta Viinikangas, Tarmo Niskakangas Jarmo Mäkelä, Raimo Kinnunen ja Harri Valkonen. Tarmo Niskakangas jäi hallintoneuvostosta pois ikäpykälän vuoksi.  Hänen tilalleen valittiin Janne Kinnunen.


Tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on ollut Seppo Virta, varapuheenjohtaja Jorma Kemppainen ja sihteeri Raimo Kinnunen.  Tukisäätiön hallituksella on ollut yksi kokous. Säätiö on ollut Keski-Suomen Liikunnan jäsen.  Kirjanpidon on hoitanut Keski-Suomen Liikunnan toimisto.


Säätiön varallisuus 31.12.2022 oli osakkeiden- ja rahasto-oikeuksia 34.821,79 euroa ja pankkitilillä 71627,68 euroa. Tilikauden alijäämä on 35391,83.


Säätiö myönsi avustuksia tai apurahoja urheilijoille valmentajille valmennustyöhön.

Hallituksen kokouksessa 28.2.2022 päätetiin tukea 400 euron apurahalla seuraavia: JKU Heidi Salminen, JKU Aada Koppeli, JKU Eemil Helander, Jämsänkosken Ilves Lauri Hirvelä, Kaipolan Vire Simo Piirainen, Karstulan Kiva Otto Hämäläinen, Keuruun Kisailijat Tuuli Järvinen, Pihtiputaan Tuisku Joonatan Kemppainen, Saarijärven Pullistus Helmiina Kynnäs, Suolahden Urho Paavo Puro, Viitasaaren Viesti Vilma Räsänen ja Äänekosken Urheilijat Viivi Raatikainen.


Avustuksia on jaettu lähipiirille tilikaudella 800 euroa. Muuta lähipiiritoimintaa ei ole ollut toimintakauden aikana.Säätiöllä ei ole ollut tilikauden aikana tutkimus- ja kehitystoimintaaKESKI-SUOMEN YLEISURHEILUN TUKISÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS 2021

Säätiön hallintoneuvosto kokoontui Jyväskylässä 15.06.2021. Kokouksessa valittiin hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Harri Valkonen ja varapuheenjohtajiksi Seppo Kolehmaisen ja Jarmo Mäkelä.  Tilintarkastajiksi valittiin SYS Audit Oy.   


Tukisäätiön hallituksen valittiin Erkki Jäppinen ja Kari Rautava.  Hallituksessa jatkavat Seppo Virta. ja Keski-Suomen Yleisurheilun edustajana Arja Hirvelä, Jorma Kemppainen ja Raimo Kinnunen.


Keski-Suomen Yleisurheilun edustajina hallintoneuvostossa ovat Jarkko Toivola ja Pasi Valoranta.  Muut jäsenet ovat Jorma Kemppainen, Seppo Virta, Erkki Jäppinen, Raimo Kinnunen, Seppo Kolehmainen, Timo Kalmari, Anitta Viinikangas, Tarmo Niskakangas Jarmo Mäkelä ja Harri Valkonen.


Tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on ollut Seppo Virta, varapuheenjohtaja Jorma Kemppainen ja sihteeri Raimo Kinnunen.  Tukisäätiön hallituksella on ollut kolme kokousta. Säätiö on ollut Keski-Suomen Liikunnan jäsen.  Kirjanpidon on hoitanut Keski-Suomen Liikunnan toimisto.


Säätiön varallisuus 31.12.2020 oli osakkeiden- ja rahasto-oikeuksia 104.143,29 euroa ja pankkitilillä 3246,73 euroa.    Tilikauden ylijäämä on 1936,04. 


Säätiö myönsi avustuksia ja apurahoja urheilijoille valmennustyöhön.

Vuodelle 2021 myönnettiin seuraavat apurahat: Arttu Mattila 1000 euroa. Tuettiin 500 euron valmennustuella Simo Piirainen Kaipolan Vire, Lauri Hirvelä Jämsänkoskwen Ilves, Tuuli Järvinen Keuruun Kisailijat, Juho Järvinen Karstulan Kiva, Vilma Räsänen Viitasaaren Viesti, Roosa Ylönen ja Aada Koppelin.


Avustuksia ei ole jaettu lähipiirille. Muutakaan lähipiiritoimintaa ei ole ollut toimintakauden aikana.Säätiöllä ei ole ollut tilikauden aikana tutkimus- ja kehitystoimintaaKESKI-SUOMEN YLEISURHEILUN TUKISÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS 2020


Säätiön hallintoneuvosto kokoontui Jyväskylässä 22.09.2020. Kokouksessa valittiin hallintoneuvoston puheenjohtajaksi Harri Valkonen ja varapuheenjohtajiksi Seppo Kolehmaisen ja Jarmo Mäkelä.  Tilintarkastajiksi valittiin SYS Audit Oy.   


Tukisäätiön hallituksen valittiin Jorma Kemppainen, Raimo Kinnunen. Hallituksessa jatkavat Seppo Virta. ja Keski-Suomen Yleisurheilun edustajana Pasi Valoranta, Jorma Kemppainen Raimo Kinnunen, Erkki Jäppinen ja Kari Rautava. Keski-Suomen Yleisurheilu vaihtoi omassa vuosikokouksessa edustajakseen Arja Hirvelän


Keski-Suomen Yleisurheilun edustajina hallintoneuvostossa ovat Jarkko Toivola ja Pasi Valoranta.  Muut jäsenet ovat Jorma Kemppainen, Seppo Virta, Erkki Jäppinen, Juhani Kankainen, Seppo Kolehmainen, Timo Kalmari, Anitta Viinikangas, Tarmo Niskakangas Jarmo Mäkelä ja Harri Valkonen. Juhani Kankainen jäi hallintoneuvostosta pois ikäpykälän vuoksi.  Hänen tilalleen valittiin Raimo Kinnunen


Tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on ollut Seppo Virta, varapuheenjohtaja Jorma Kemppainen ja sihteeri Raimo Kinnunen.  Tukisäätiön hallituksella on ollut kolme kokousta. Säätiö on ollut Keski-Suomen Liikunnan jäsen.  Kirjanpidon on hoitanut Keski-Suomen Liikunnan toimisto.


Säätiön varallisuus 31.12.2020 oli osakkeiden- ja rahasto-oikeuksia 34.821,79 euroa ja pankkitilillä 71627,68 euroa.    Tilikauden alijäämä on 35391,83.  Säätiön kassatilanne oli asunnonmyyntiin saakka heikko. Kulut ovat olleet 4456,45 euroa. Tuotoissa osinkotuotot vähenivät lähes 1000 eurolla.


Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 ei ole ollut vuokrattuna.  Asunnossa ei ole ollut vuokralaista lokakuun 2019 alusta lähtien. Säätiön omistuksessa ollut asunto-osake taloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Puistokatu 17 myytiin.  Säätiön omistuksessa ovat yhtiön osakkeet 2040-2098 (59 kpl). Huoneiston koko oli 59m m2 ja osoite Puistokatu 17 B 42.  Asunnon tasearvo on 132.892,62 euroa. Asunto myyntiin  hintaan 105.000 euroa, Myynnissä kirjattiin kulua 27.892,62 euroa. Myynnin yhteydessä maksettiin Keski-Suomen Osuuspankin 23.383,35 euron laina pois.


Säätiö myönsi avustuksia tai apurahoja urheilijoille valmentajille valmennustyöhön.

Hallituksen kokouksessa 28.2.2018 päätetiin tukea Aino Pulkkista kolmen vuodenajan 1500 euroa vuosittain alkaen 2018. Hallituksen kokouksessa 28.2,2019 päätettiin tukea Arttu Mattilaa kolmen vuoden ajan 1500 euroa vuosittain alkaen vuodesta 2018. Pulkkisen ja Mattilan tuet loppuivat vuonna 2020


Avustuksia ei ole jaettu lähipiirille. Muutakaan lähipiiritoimintaa ei ole ollut toimintakauden aikana.


Säätiöllä ei ole ollut tilikauden aikana tutkimus- ja kehitystoimintaaKESKI-SUOMEN YLEISURHEILUN TUKISÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS 2019


Säätiön hallintoneuvosto kokoontui Jyväskylässä 17.6.2019. Kokouksessa valittiin valtuuskunnan puheenjohtajaksi Harri Valkonen ja varapuheenjohtajiksi Seppo Kolehmaisen ja Pauli Huuskonen.  Tilintarkastajiksi valittiin SYS Audit Oy.   


Tukisäätiön hallituksen valittiin Seppo Virta. ja Keski-Suomen Yleisurheilun edustajana Pasi Valoranta. Hallituksessa jatkavat, Jorma Kemppainen Raimo Kinnunen, Erkki Jäppinen ja Kari Rautava.


Keski-Suomen Yleisurheilun edustajina valtuuskunnassa ovat Pauli Huuskonen ja Pasi Valoranta.  Muut jäsenet ovat Jorma Kemppainen, Seppo Virta, Erkki Jäppinen, Juhani Kankainen, Seppo Kolehmainen, Timo Kalmari, Anitta Viinikangas, Tarmo Niskakangas Jarmo Mäkelä ja Harri Valkonen.


Tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on ollut Seppo Virta, varapuheenjohtaja Jorma Kemppainen ja sihteeri Raimo Kinnunen.  Tukisäätiön hallituksella on ollut kaksi kokousta. Säätiö on ollut Keski-Suomen Liikunnan jäsen.  Kirjanpidon on hoitanut Keski-Suomen Liikunnan toimisto.


Säätiön varallisuus 31.12.2019 oli osakkeiden- ja rahasto-oikeuksia 37.966,30 euroa ja pankkitilillä 780,17 euroa.  Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 tasearvo 132.892,62 euroa.  Tilikauden ylijäämä on 510,48.  Lainaa on Keski-Suomen Osuuspankille 23.383,30. Säätiön kassatilanne on heikko. Kulut ovat olleet 10960,62 euroa ja tuotot ovat 11.471 euroa


Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 on ollut vuokrattuna.  Asunnossa ei ole ollut vuokralaista lokakuun alusta lähtien. asuntoa on pyritty myymään, mutta ei ole ollut ostotarjouksen tekijöitä.


Säätiö myönsi avustuksia tai apurahoja urheilijoille valmentajille valmennustyöhön.

Hallituksen kokouksessa 22.11.2016 päätettiin tukea Salla Sipposta ja Saija Seppää kolmen vuoden ajan 1.500 euroa vuosittain alkaen vuodesta 2017. Tuki jatkuu vuoteen 2019 saakka.  Hallituksen kokouksessa 28.2.2018 päätetiin tukea Aino Pulkkista kolmen vuodenajan 1500 euroa vuosittain alkaen 2018. Hallituksen kokouksessa 28.2,2019 päätettiin tukea Arttu Mattilaa kolmen vuoden ajan 1500 euroa vuosittain alkaen vuodesta 2018


Avustuksia ei ole jaettu lähipiirille. Muutakaan lähipiiritoimintaa ei ole ollut toimintakauden aikana.


Säätiön omistuksessa on asunto-osake taloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Puistokatu 17.  Säätiön omistuksessa ovat yhtiön osakkeet 2040-2098 (59 kpl). 


Huoneiston koko on 59m m2 ja osoite Puistokatu 17 B 42.


Säätiöllä ei ole ollut tilikauden aikana tutkimus- ja kehitystoimintaa
KESKI-SUOMEN YLEISURHEILUN TUKISÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS 2018


Säätiön hallintoneuvosto kokoontui Jyväskylässä 23.4.2018. Kokouksessa valittiin valtuuskunnan puheenjohtajaksi Harri Valkonen ja varapuheenjohtajiksi Seppo Kolehmainen ja Pauli Huuskonen.  Tilintarkastajiksi valittiin Reijo Korpela (KHT) ja varalle Martti Olli (HTM).   


Tukisäätiön hallituksen valittiin Erkki Jäppinen ja Kari Rautava.  Hallituksessa jatkavat, Seppo Virta,  Jorma Kemppainen Raimo Kinnunen ja Keski-Suomen Yleisurheilun edustajana Pasi Valoranta


Keski-Suomen Yleisurheilun edustajina valtuuskunnassa ovat Pauli Huuskonen ja Pasi Valoranta.  Muut jäsenet ovat Jorma Kemppainen, Seppo Virta, Erkki Jäppinen, Juhani Kankainen, Seppo Kolehmainen, Timo Kalmari, Anitta Viinikangas, Tarmo Niskakangas Jarmo Mäkelä ja Harri Valkonen.


Tukisäätiön hallituksen puheenjohtaja on ollut Seppo Virta, varapuheenjohtaja Jorma Kemppainen ja sihteeri Erkki Jäppinen.  Tukisäätiön hallituksella on ollut yksi kokous. Säätiö on ollut Keski-Suomen Liikunnan jäsen.  Kirjanpidon on hoitanut Keski-Suomen Liikunnan toimisto.


Säätiön varallisuus 31.12.2018 oli osakkeiden- ja rahasto-oikeuksia 37.966,30 euroa ja pankkitilillä 628,67 euroa.  Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 tasearvo 132.892,62 euroa.  Tilikauden ylijäämä on 1418,67.  Lainaa on Keski-Suomen Osuuspankille 28.770,04. Säätiön kassatilanne on heikko. Kulut ovat olleet 7814,59 euroa ja tulot osinkotuloista 3499,99 euroa


Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 on ollut vuokrattuna. 


Säätiö myönsi avustuksia tai apurahoja urheilijoille valmentajille valmennustyöhön.

Hallituksen kokouksessa 22.11.2016 päätettiin tukea Salla Sipposta ja Saija Seppää kolmen vuoden ajan 1.500 euroa vuosittain alkaen vuodesta 2017. Tuki jatkuu vuoteen 2019 saakka.   Hallituksen kokouksessa 28.2.2018 päätetiin tukea Aino Pulkkista kolmen vuodenajan 1500 euroa vuosittain alkaen 2018. Hallituksen kokouksessa 28.2,2019 päätettiin tukea Arttu Mattilaa kolmen vuoden ajan 1500 euroa vuosittain alkaen vuodesta 2018


Avustuksia ei ole jaettu lähipiirille. Muutakaan lähipiiritoimintaa ei ole ollut toimintakauden aikana.


Säätiön omistuksessa on asunto-osake taloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Puistokatu 17.  Säätiön omistuksessa ovat yhtiön osakkeet 2040-2098 (59 kpl). 


Huoneiston koko on 59m m2 ja osoite Puistokatu 17 B 42.


Säätiöllä ei ole ollut tilikauden aikana tutkimus- ja kehitystoimintaa