Toimintakertomus

KESKI-SUOMEN YLEISURHEILUN TUKISÄÄTIÖN TOIMINTAKERTOMUS 2017

 

Säätiön valtuuskunta kokoontui Jyväskylässä 25.4.2017. Kokouksessa valittiin valtuuskunnan puheenjohtajaksi Harri Valkonen ja varapuheenjohtajiksi Seppo Kolehmaisen ja Pauli Huuskonen.  Tilintarkastajiksi valittiin Reijo Korpelan (KHT) ja varalle Martti Olli (HTM).    

 

Tukisäätiön hallituksen valittiin Keski-Suomen Yleisurheilun edustajana Pasi Valoranta, Elina Jalava pyysi eron hallituksesta ja hänen tilalleen valittiin vuodeksi Kari Rautava. Tarmo Niskakankaan tilalle valittiin Raimo Kinnunen.  Hallituksessa jatkavat, Seppo Virta,  Jorma Kemppainen ja Erkki Jäppinen.

 

Keski-Suomen Yleisurheilun edustajina valtuuskunnassa ovat Pauli Huuskonen ja Pasi Valoranta.  Muut jäsenet ovat Jorma Kemppainen, Seppo Virta, Erkki Jäppinen, Juhani Kankainen, Seppo Kolehmainen, Timo Kalmari, Anitta Viinikangas, Tarmo Niskakangas ja Harri Valkonen. Elina Jalava halusi luopua valtuuskunnan jäsenyydestä ja hänen tilalleen valittiin Jarmo Mäkelä

 

Tukisäätiön hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Seppo Virta, varapuheenjohtajaksi Jorma Kemppainen ja sihteeriksi Tarmo Niskakangas.  Tukisäätiön hallituksella on ollut yksi kokous. Säätiö on ollut Keski-Suomen Liikunnan jäsen.  Kirjanpidon on hoitanut Keski-Suomen Liikunnan toimisto.

 

Säätiön varallisuus 31.12.2017 oli osakkeiden- ja rahasto-oikeuksia 39.867,43 euroa ja pankkitilillä 3.715,44 euroa.  Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 tasearvo 132.892,62 euroa.  Tilikauden ylijäämä on 1.949,54.  Lainaa on Keski-Suomen Osuuspankille 34.554,88.

 

Asunto-osake Puistokatu 17 B 42 on ollut vuokrattuna.  Ongelmana on ollut syksyllä 2016 vuokralaisen maksamattomat vuokrat.  Takuuvuokralla on pystytty hoitamaan osa saatavista.  Saatavat on laitettu perintään.

 

Säätiö myönsi avustuksia tai apurahoja urheilijoille valmentajille valmennustyöhön. 

Hallituksen kokouksessa 22.11.2016 päätettiin tukea Salla Sipposta ja Saija Seppää kolmen vuoden ajan 1.500 euroa vuosittain alkaen vuodesta 2017.  Tarkoitus oli tehdä päätös kolmannesta tuen saajasta marraskuussa 2017.  Kokous oli kutsuttu kokoon, mutta puheenjohtajan sairastumisen takia kokous jouduttiin peruuttamaan.  

 

Avustuksia ei ole jaettu lähipiirille. Muutakaan lähipiiritoimintaa ei ole ollut toimintakauden aikana.

 

Säätiön omistuksessa on asunto-osake taloyhtiö Asunto Oy Jyväskylän Puistokatu 17.  Säätiön omistuksessa ovat yhtiön osakkeet 2040-2098 (59 kpl).  

 

Huoneiston koko on 59m m2 ja osoite Puistokatu 17 B 42.

 

Säätiöllä ei ole ollut tilikauden aikana tutkimus- ja kehitystoimintaa